Fredax

Jag har inte bloggat på några dagar men det beror på för att jag inte har kommit på något att blogga om och för att jag har haft både Engelska läxa , NO prov , Spanska läxa och Matteläxa dom senaste 2 dagarna och jag har suttit och försökt fått in allt jag måste kunna i skallen.
Men nu så sitter jag här, framför datorn och skriver.
Jag har haft NO provet och Spanska läxan idag .
NO provet gick sisådär , jag tror det gick ganska bra ändå och Spanska läxan gick faktiskt bra !:)
Jag har ganska lätt att förstå och kunna massa ord på Spanska eftersom att jag är ju halv Spansk men det r ju ändå en utmaning för mig för har fått lärt mig ord jag inte ens visste om .
På läxan skulle vi skriva om oss själva (som vi gjort förut en gång ) + att vi skulle skriva hur en normal skoldag kunde se ut för en själv (vi har gjort som en serie om en skoldag för nån vecka sen ) men det gick faktiskt bra , jag tror det gick bra för mig :)

Klockan är snart 18:00 och klockan 19:00 ska jag vara på Fredax .
Vad är Fredax , tänker ni nog nu . Jo det är som scouter fast för 7:An och uppåt. Det är olika aktiviteter varje fredag och det är frivilligt varje gång . Om vi säger att det är t.ex filmkväll nästa vecka så får man välja själv om man vill gå eller inte , men det kostar pengar varje gång. Varje gång kostar det olika , som idag kostar det 30 kr (vi ska baka Pizza och spela pingis och göra annat skoj ) men det kostar olika varje gång för ledaren köper in sakerna vi ska använda då och det är i principt fikat eller vad han nu köpt som man betalar för , vill man inte ha fika , nä då måste man inte betala. Låt mig kortfatta det istället . Vill du ha t.ex fika där eller pizzan som man ksk bakar så måste man betala det priset han har skrivit till en annars får man inte det ;)
Men det är jätteroligt på Fredax och jag längtar verkligen tills klockan 19:00!!♥
Men ikväll ska vi baka och äta massa pizza , MUMS! ♥
Haha jag kommer fan rulla hem sen :P